"> ; charset=UTF-8" /> Как премина 2016 година за Б.С.Б.-Фокус | Външна и вътрешна реклама

Как премина 2016 година за Б.С.Б.-Фокус

23.12.2016

Изминалата 2016 г. беше поредната успешна година за екипа на „Б.С.Б. – Фокус“. Продължихме своето сътрудничество с постоянните си клиенти, прибавихме и нови партньорства.

Традиционният ни клиент „Фантастико“ откри три нови магазина, където цялостната външна визия и голяма част от интериорните решения отново бяха възложена на нас. Извършихме и пълно преустройство на няколко действащи обекта от търговската верига.


Новият ни клиент Софармаси ни повери общия външен бранд и вътрешното художествено оформление на новите 10 аптеки, както и месечните промоции за тях.


Табак Mаркет продължи откриването на нови магазини Лафка и отново ни възложи екстериорните и интериорни решения, както и редица допълнителни модули за хладилни витрини, стелажи за цигари и др.

Дългогодишните ни клиенти Бриджстоун, София Еърпорт център, Игрални зали Сезам и Мистик,, Статус 1, Джи Пи Груп и още много отново се довериха на опита ни.


Пожелаваме на всички наши клиенти и партньори успешно приключване на 2016 г., много здраве, дълги пътища и широко отворени врати през новата 2017.

novina-2016-godina