"> ; charset=UTF-8" /> Дизайн и проектиране | Б.С.Б. – Фокус

Дизайн и проектиране

Креативни решения

За да се осъществи една идея, е необходима ясна цел, експертен съвет, перфектен професионализъм и голяма доза креативност. Отделът на Б.С.Б. – Фокус за иновативни разработки предварително уточнява параметрите на заданието, разработва детайлите, изготвя чертежите, произвежда прототип. Създава се работен процес за въвеждане в серийно производство. Подходът при разработката както за един уникален продукт, така и за поредица изделия, е един и същ – екипът търси нестандартни, оригинални решения. Сами ще се убедите, че ги намира.

Разработка на типови проекти

При изготвянето на типови проекти екипът на Б.С.Б. – Фокус запазва творческия подход и стремежа си към новаторски решения. За нас серийното производство не е лишено от професионални предизвикателства и креативност. За да достигнем до първообраза на изделието, към което се стремите, ние работим съвместно с Вас от зараждането на идеята до нейното материализиране. Изработването на типови проекти бележи кулминацията на нашето сътрудничество – постигнали сме това, което Вие желаете.

3D проекти, фотомонтажи, предпечат

3D проектите придобиват все по-голяма популярност. Като модерна съвременна фирма, Б.С.Б. – Фокус може да реализира и най-смелите Ви планове в тази сфера.
Фотомонтажите дават неизчерпаеми възможности за изразяване на внушения, емоции, проява на творческо мислене. Когато сте готови с концепцията, поискайте от нас реализацията.
Предпечатната подготовка е процес, в който се събират в едно цяло текст и графика и се извеждат на електронна печатна форма. Изготвя се електронен макет на полиграфското издание. В процеса на работа Вие имате възможност да наблюдавате как ще изглежда в завършен вид Вашият проект.


Други – корпоративен бранд, сувенирна реклама, събития

Четирите бизнес ресурса са хората, стоките, парите и информацията. В нашата съвременност е прието да се счита, че петият е брандът. Той е във фокуса на отношенията на фирмата с потребителите. Отчитайки важността на корпоративния бранд, ние подхождаме към неговото изготвяне с професионално проучване, задълбочена теоретична подготовка, богат опит, с полет на фантазията и с уважение към Вашите постижения.

За Б.С.Б. – Фокус изработката на рекламни сувенири не е просто създаване на продукти. Ръководени от мисълта „Ние сме това, което подаряваме.”, изпълняваме сувенирна реклама, която напълно съответства на кредото на Вашата фирма. Подарявайки на Вашите партньори и клиенти, Вие ще затвърждавате своя добър имидж.

Възможностите ни за декорации на различни събития – фирмени и лични са на практика неограничени.

Разгледай декорации

 

Направете запитване

    *Макс. големина на файла: 5MB.