"> ; charset=UTF-8" /> Стъклени сламки Стъки | Б.С.Б. – Фокус

Стъклени сламки Стъки

СТЪКЛЕНА СЛАМКА ЗА ПИЕНЕ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА

Стъклените сламки за пиене са  произведени в Германия от специално 100% рециклируемо висококачествено стъкло, закалени да издържат до + 200 гр. температура. Изключително стабилни и безопасни, подходящи за миене в миялна машина,  екологични, елегантни, хигиенични, не променят вкуса на напитката. Нашите сламки за пиене не съдържат пластификатори, боя и олово. Подходящи са за деца над 3 години.

Направете разликата сега и опитайте стъклената алтернатива!

В процеса на търсене на екологични алтернативи на пластмасовите сламки, опитахме и сравнихме много други опции като бамбук, неръждаема стомана, силикон, хартия.

Ясно е, че избрахме стъклото. Защото е за многократна употреба, устойчиво, хигиеничено, лесно за почистване, не променя вкуса на напитката и много стилно.
ПОДАРЪК С 0% ОТПАДЪК

Да подариш нещо, което идва от сърцето и носи радост на друг човек е страхотно чувство! Но твърде често празниците се превръщат в досада и за тези, които избират и за тези, които получават. Ето защо ви представяме ИДЕЯ-КАУЗА – смислена, иновативна,  за подаръци които са  за приятели и семейства, за колеги и партньори в бизнеса. Стъклена сламка в комбинация с картонена кутия без лепене или стилен калъф от органичен памук за съхранение при пътуване. Можем да брандираме кутията или калъфа с Вашето име, фирмен бранд, крилато изречение, послание. Сватби, партита, лични празници са местата, където СТЪКИ ще се чувства добре.СТЪКИ е не само стъклена алтернатива на пластмасата, но и стилно изделие в което дизайнът, функционирането и усещането се съчетават перфектно. Специалната комбинация между дебелината на стъклото и вътрешния диаметър осигурява хармоничния вид в чашата, като съответства точно на „златното сечение“. Изтънченото свиване на крайщата решаващо допринася за удоволствието при отпиване и сигурното почистване.