"> ; charset=UTF-8" /> Празнична украса - Б.С.Б. – Фокус

Празнична украса

Детайлите носят духа на празника. Сватбените тържества, календарните празници, вълнуващите партита притежават блясък и разкош, когато имат красива декорация. Оригиналните орнаменти, украсителните елементи, елегантно изписаните имена създават неповторима атмосфера, подчертавайки Вашата индивидуалност и изискан стил.

Всички елементи за украса са с уникален дизайн, могат да бъдат персонализирани и да се изработват в нестандартни размери. Те са  произведени в богата гама от цветове и от висококачествени материали – акрил, дърво, метал кожа …, прецизно изрязани с лазер в  модерната ни  производствена база. Можете да избирате между декорация за дома, офиса, залата; декорация за специални събития; коледни и великденски украси; цифри и имена за маса; украса за торти; свещници, салфетници, бъркалки за коктейли, ключодържатели и още, и още …

Семейни тържества

Годежи,  сватби, кръщенета, рождени  и имени дни  – това са лични празници за Вас и за любимите Ви хора. Направете ги наистина незабравими. Изберете пестелива или пищна украса и изразете себе си по уникален начин.

Свети Валентин

Кажете „Обичам те!” с поглед, целувка, подарък и…украса. Освен традиционните сърчица, можете да изберете много форми, цветове и материали, за да направите бляскав Деня на влюбените.


Хелоуин

Дайте всичко от себе си в това приключение. Бъдете вдъхновени и смели в избора на страховити неща. Не забравяйте, че с тях прогонвате злите сили. Разчитайте на оригинална и  дръзка украса. Все пак тя има вълшебна сила. Вашият  начин да се забавлявате, проявявайки изтънченост и чувство за хумор, ще бъде подкрепен от декорация, която създава настроение и дълго се помни.

Ежегодни празници

Коледа, Нова година,  Великден, традиционни празници – в рамките на календарната година има няколко дни, в които домът, офисът, училището, детската градина, залата сякаш казват: „Украси ме празнично!”. Послушайте и тях, и сърцето си, създайте си повече радост.

Направете запитване

    *Макс. големина на файла: 5MB.